Σπουδές Ιατρικής στη Σερβία στο Πανεπιστήμιο της Νις

Σπουδάστε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Νις στη Σερβία

Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Νις βρίσκεται στη μικρή και όμορφη πόλη της Nis, 240 χιλιόμετρα (2 ώρες και 30 λεπτά) από το Βελιγράδι (την πρωτεύουσα της Σερβίας) και περίπου 160 χιλιόμετρα (2 ώρες) από τη Σόφια (την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας). Το Πανεπιστήμιο είναι πλήρως ανακαινισμένο και προσφέρει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης σε πολύ χαμηλές τιμές. Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από τον ΠΟΥ. Η πόλη είναι μικρή, αλλά έχει όλα όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσει καλή ποιότητα ζωής σε όλους τους φοιτητές.

– Ειδικότητες σπουδών στο Πανεπιστήμιο:

Ιατρική στα Αγγλικά (MD), 6 έτη (360 μονάδες), 5500 Ευρώ (δίδακτρα ανά έτος)

– Δαπάνες διαβίωσης: 200-400 Ευρώ ανά μήνα (συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικής κατοικίας, σίτισης, νερού, ηλεκτρισμού, αερίου, βιβλίων κ.λπ.)

– Εγγραφές τον Οκτώβριο (εγγραφές πρωτοετών και μεταφορές)

– Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: Αρχές Οκτωβρίου

– Απαιτήσεις εισαγωγής: Βασική απαίτηση εισαγωγής είναι όλοι οι υποψήφιοι να διαθέτουν βαθμούς σε Βιολογία και Χημεία στα σχολικά απολυτήρια και πτυχία τους. Το Πανεπιστήμιο απαιτεί πιστοποιητικά Τάξης 9, 10, 11 και 12 και υποβολή του τελικού σχολικού απολυτηρίου.

– Εισαγωγικές εξετάσεις σε Βιολογία και Χημεία (για όλους τους υποψηφίους) – Προσφέρουμε πλήρη βοήθεια, υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξετάσεις, προκειμένου κάθε υποψήφιος να είναι καλά προετοιμασμένος για να τις περάσει.

Σχολιάστε